Filterbubbel.nl

HET MEDIATEAM

Het Mediateam bestaat uit:

Ilse Meursinge // Adviseur en praktijkexpert digitale geletterdheid en projectleider van en creatieve brein achter Filterbubbel.nl.

Berber Chaqan Broekstra // Mediapedagoog, adviseur digitale geletterdheid en creatief woordenkunstenaar.

Naast het ontwikkelen van toffe dingen – zoals filterbubbel.nl en Expeditie Filterbubbel- helpt Het Mediateam docenten, leerlingen en ouders bij het ontwikkelen van een bewuste en kritische houding rondom media(gebruik). Als mediapedagoog en ervarings-deskundigen weten wij dat kinderen en jongeren zich alleen tot zelfstandige en bewuste mediagebruikers kunnen ontwikkelen in een omgeving waarin zij worden geïnspireerd, gemotiveerd en begeleid. Daarom bieden wij een digitale wasstraat op maat. Daarmee boost Het Mediateam jouw bewustwording, kennis en vaardigheden. Je ontwikkelt je eigen digitale geletterdheid én die van de toekomstige generatie! We zijn praktisch ingericht, gecombineerd met frisse vrolijkheid, daadkracht en een vleugje humor.

HET TEAM

Esther van der Heijden // tekstschrijver, Tessa Nicolai // websitebouwer, Farah Coppola // host podcast,
Sam Jones // geluidstechnicus, Mark van de Vis // vormgever, Josephine // voice-over, Thom Verbree // geluidstechnicus podcast.

En een speciale dank aan:
Ed Klute, Iris van der Heijden, Susanne Lolkema, Jurjen Dijkstra en alle docenten die mee hebben gedacht en ons altijd voorzien hebben van fijne input en ruimte om te testen!

PARTNERS

Scroll naar boven